preloader

Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetségének szakmai nappal egybekötött éves közgyűlése2023 Május 02

2023.04.20.-án került megrendezésre az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. -nél a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetségének szakmai nappal egybekötött éves közgyűlése, ahol szokásos módon sor került a létesítményi tűzoltó érdemérem kitüntetések átadására is.

Az ország minden szegletéből érkező létesítményi tűzoltóságok delegált tagjai, valamint a szakmai napon részt vevő kollégák elött, vezetőik javaslattételei alapján a FER Tűzoltóság Kft. állományából 4 fő több évtizedes tapasztalattal, és kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező kollégánk vehetett át személyesen, ünnepélyes keretek között LTSZ érdemérem elismerést. A FER tiszaújvárosi állományából Csorba László, Handa Lajos, és Hoffmann István, míg a FER százhalombattai állományból Góg Zsolt vehette át személyesen az érdemérem EZÜST fokozatát az LTSZ és a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselőitől.

További két fő, Timkó Ferenc FER Tiszaújváros és Tóth Zoltán FER műszaki szervezet munkavállalói, egyéb elfoglaltságuk miatt egy későbbi időpontban vehetik át elismerésüket, az LTSZ Érdemérem ezüst fokozatát.

Kollégáinknak köszönjük az eddigi kiemelkedő szakmai tevékenységét, és kívánunk minden jót, hogy a jövőben is hasonló helytállással és lelkesedéssel végezhessék a munkájukat.